معایب و مزایای کابینت های گلاس را قبل از خرید بدانید

معایب و مزایای کابینت های گلاس را قبل از خرید بدانید
مبحث کابینت آشپزخانه با گستردگی‌های خود یکی از اجزای مهم و حیاتی در دکوراسیون هر منزل است. که اگر بخواهیم در مورد آن‌ها و کاربردهایشان به‌طور کامل صحبت کنیم به طول می‌انجامد. اما اگر به‌صورت جزئی‌تر ویژگی‌های آن‌ها را موردبررسی قرار دهیم. نکات حائز اهمیت زیادی برایمان آشکار خواهد شد. ما در این مقاله کوشیده ایم تا شما را با زوایای پنهان کابینت آشپزخانه های گلاس آشنا و به بررسی معایب و مزایای کابینت های گلاس بپردازیم تا خرید هوشمندانه تری نسبت به انتخابتان انجام دهید.

معایب و مزایای کابینت های گلاس

معرفی کابینت های گلاس:
کابینت های گلاس نوعی ام دی اف می‌باشد که از روکش براق گلاس بر روی آن استفاده می‌شود. این مواد مانند شیشه براق و شفاف است. این کابینت ها به دلیل براق بودن نوعی منبع نور در آشپزخانه می‌باشند.

معرفی کابینت های گلاس:
کابینت های گلاس نوعی ام دی اف می‌باشد که از روکش براق گلاس بر روی آن استفاده می‌شود. این مواد مانند شیشه براق و شفاف است. این کابینت ها به دلیل براق بودن نوعی منبع نور در آشپزخانه می‌باشند.روکش این کابینت ها از نوعی پلاستیک شبیه شیشه ساخته شده و به این روکش ها های گلاس گفته می‌شود. البته برخلاف تصور عموم، روکش کابینت های گلاس همیشه براق نیست بلکه این کابینت ها دارای روکش مات نیز می‌باشند. بنابرین امروزه این کابینت ها از جایگاه ویژه‌ای برخوردار هستند، که باعث شده این کابینت به یکی از کابینت های به روز و مدرن تبدیل شود. تا این قسمت خدمتتان معرفی نمودیم که کابینت های گلاس چیست؟ و در ادامه به بررسی معایب و مزایای این سبک کابینت پرداخته‌ایم با ما همراه باشید.

برای خواندن ادامه مطلب لینک زیر را کلیک کنید

بایگانی
  • ۰
  • ۰

استفاده از انواع کابینت‌ تاریخچه‌ طولانی در زندگی ما دارد. محفظه‌ های گنجه‌ شکل، که از چوب درختان و به شکل سنتی ساخته می‌شدند و با طراحی‌ های خاص و زیبا جذابیت بیشتری هم پیدا می‌کردند. این شکل اولیه کابینت ها بود و یه تدریج کابینت ها کامل تر شدند و کابینت های چوبی و فلزی مورد استفاده قرار می‌گرفتند و به تدریج کابینت ام دی اف وارد بازار شد و تقریباً تمام بازار را در اختیار قرار گرفت. در ادامه این مطلب به بررسی انواع کابینت آشپزخانه ام دی اف می پردازیم از شما دعوت می کنم با ما همراه باشید:

کابینت آشپزخانه ام دی اف

کابینت ام دی اف چیست؟

کابینت ام دی اف سالیان زیادی است که پر فروش ترین و محبوب ترین نوع کابینت در بازار ایران و حتی جهان است و گوی سبقت را از کابینت های فلزی منسوخ شده در گرفته است. کابینتmdf در طی سالیان گذشته تنوع بسیار زیادی پیدا کرده است. اما اصلاً ام دی اف یعنی چه؟ از چه ساخته شده اند؟ چرا محبوب ترین نوع کابینت هستند؟ جز کابینت آشپزخانه دیگر در چه مواری می شود از ام دی اف استفاده کرد اینها سوالاتی هستند که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

 

mdf مخفف کلمه Medium Density Fibreboard به معنی تخته فیبر با چگالی متوسط است، که نوعی فرآورده چوبی محسوب می‌شود و در وسایلی مانند سرویس خواب و کابینت آشپزخانه به کار برده می‌شود. در واقع ترکیبی از تکه‌های ریز چوب نرم و چوب سخت هستند. این ترکیب با مقداری رزین و موم مخلوط شده و در معرض گرما به هم فشرده می‌شود پرس می‌شوند تا تخته فیبر بدست آید. اما منظور از تخته فیبر با چگالی متوسط چیست؟ تخته فیبر با چگالی پایین، معمولا «خرده چوب particle board نامیده می‌شود که ما آن را با نام نئوپان می‌شناسیم. نئوپان یا همان خرده چوب حتی از ذره‌های کوچکتری نسبت به ذره‌های چوب ام دی اف ساخته می‌شود و حتی می‌توان از خاک اره نیز در ساخت و تولید آن بهره برد. همین امر نیز باعث می‌شود که نئوپان گران نبوده و البته نسبت به ام دی اف ضعیف‌تر نیز باشد.

اما در کنار تخته فیبرهای با تراکم پایین یا همان نئوپان و تخته فیبر با چگالی متوسط یا همان ام دی اف،‌ نوعی فراورده چوبی به نام تخته چوب متراکم یا با تراکم بالا high density fibreboard نیز وجود دارد که از آن با عنوان اچ دی اف یا تخته سخت – Hardboard نیز یاد می‌شود. برای ساخت اچ دی اف، نسبت به ام دی اف و نئوپان میزان گرما و پرس بیشتری مورد نیاز است. اما در عوض معمولاً نیازی به مواد چسبی وجود ندارد. اچ دی اف ها معمولاً مقاومت بالایی دارند، اما تولید آن‌ها می‌تواند با قیمت بالا تمام شود. به این ترتیب می‌توان گفت که منظور از چگالی متوسط در mdf چیست و با نگاه کردن به این اعداد که بیانگر چگالی سه نوع تخته فیبر اشاره شده در بالا هستند، می‌توان به طور کامل نسبت آن را درک کرد:

چگالی تخته فیبرهای معمول

  • تخته فیبر با چگالی کم یا همان نئوپان: 160 تا 450 کیلوگرم در متر مکعب
  • تخته فیبر با چگالی متوسط یا همان ام دی اف: 600 تا 800 کیلوگرم در متر مکعب
  • تخته فیبر با چگالی بالا: 800 تا 1040 کیلوگرم در متر مکعب

این تخته فیبر ها یا همان mdf در ضخامت های مختلف و جهت کاربردهای مختلفی تولید می‌شوند. ضخامت mdf کابینت آشپزخانه معمولاً شانزده میلی‌متر است. این ام دی اف ها مواد اولیه زیبا ترین دکوراسیون های مدرن و کلاسیک هستند که در ادامه بیشتر به آنها خواهیم پرداخت.

ابعاد ورق ام دی اف 

ورق ام دی اف توسط شرکت ها و برندهای ایرانی و خارجی تولید می‌شوند کارخانه های تولید‌کننده این ورق ها از چند سایز استاندارد استفاده می‌کنند که به شرح زیر است‌:

 

۴۱۰×۱۸۳

۳۶۶×۱۸۳

۲۴۴×۱۸۳

۲۴۴×۱۲۲

 

برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید.

 

  • ۹۹/۰۲/۲۷
  • amir rohi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی